اکسید منیزیم (MgO)
بافرها ترکیباتی هستند که از تغییرات نامطلوب pH در شکمبه در زمانیکه نشخوارکنندگان از خوراک های حاوی کنسانتره بالا تغذیه می شوند، جلوگیری می کنند و رشد، فعالیت و تنوع میکروبی شکمبه، سنتز پروتئین میکروبی و محصول نهایی تخمیر را افزایش می دهند. یکی از راهکارهای کنترل pH شکمبه، تغذیه ترکیبات اکسید منیزیم می باشد که به دلیل دارا بودن خاصیت قلیایی در کنترل pH شکمبه موثر هستند.
مزایای مصرف اکسید منیزیم در تغذیه دام و طیور
حفظ pH شکمبه در دامنه مطلوب و پیشگیری از وقوع اسیدوز
افزایش درصد چربی شیر
عدم آلودگی محیط زیست (درمقایسه با سدیم دفعی از جوش شیرین)
بهبود ضریب تبدیل غذا و افزایش وزن روزانه در بره پرواری
جلوگیری از ناهنجاری استخوان های پا (پیچ خوردگی و نرمی استخوان در جوجه ها)
افزایش تولید تخم مرغ و بهبود کیفیت پوسته در مرغهای تخمگذار
افزایش درصد چربی شیر
عدم آلودگی محیط زیست (درمقایسه با سدیم دفعی از جوش شیرین)
بهبود ضریب تبدیل غذا و افزایش وزن روزانه در بره پرواری
جلوگیری از ناهنجاری استخوان های پا (پیچ خوردگی و نرمی استخوان در جوجه ها)
افزایش تولید تخم مرغ و بهبود کیفیت پوسته در مرغهای تخمگذار

Magnesium oxide
جدول 1 – خصوصیات ظاهری و فیزیکی
شکل و رنگ | اندازه ذرات | نوع بسته بندی | وزن خالص |
---|---|---|---|
پودر کرم رنگ | مش 100 | کیسه لمینیت | 30 کیلوگرم |
جدول 2 – آنالیز شیمیایی
ترکیبات (%) | L.O.I | Fe2O3 | P2O5 | K2O | Na2O | CaO | AL2O3 | SiO2 | Mg | MgO |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
آنالیز شیمیایی (PSM) | 7±1 | 0.8 | 0.005 | 0.05 | 0.3 | 3±1 | 0.50 | 7±1 | 48±1 | 80±1 |
آنالیز شیمیایی (PNM) | 4±1 | 1±0.2 | 0.005 | 0.05 | 0.5 | 4±1 | 1.50 | 12±1 | 43±2 | 71±2 |
آنالیز شیمیایی (PEM) | 46±1 | 1±0.2 | <0.01 | 0.18 | 0.5 | 4±1 | 0.14 | 7±1 | 24±1 | 42±1 |
جدول 3 – آنالیز عناصر سنگین (واحد ppm)
Hg | Cd | As | Pb | |||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Paya Super Magnesium (PSM) | 0.05> | 0.2> | 0.1> | 1> | ||||||
Paya Normal Magnesium (PNM) | 0.05 | 1.1 | 0.09> | 9 | ||||||
Paya Economy Magnesium (PEM) | 0.05> | 0.2> | 0.1> | 1> | ||||||